skip to main content

Νέα παραγωγή από το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Μυλοποτάμου – «Θίασος Βασίλης Δαμβόγλου»

Με μια νέα παραγωγή το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Μυλοποτάμου παραμένει πιστό στο ραντεβού με το κοινό του.

Η εαρινή παράσταση, όπως 12 χρόνια τώρα, αποτελεί προϊόν δουλειάς του «Θιάσου Βασίλης Δαμβόγλου», τα μέλη του οποίου δίνουν και φέτος τον καλύτερο τους εαυτό επί σκηνής.

Ο «Θίασος Βασίλης Δαμβόγλου» παρουσιάζει το έργο του Hall Salwen «Η κλήση σας προωθείται» σε προσαρμογή και σκηνοθεσία του Γιάννη Περαντωνάκη.

Είναι ένα έργο το οποίο παρουσιάζει την αποξένωση που προκαλεί μεταξύ των ανθρώπων η σύγχρονη τεχνολογία.

Πραγματεύεται το πόσο μακριά κρατάει τον κάθε ένα μας από τους αγαπημένους μας φίλους, συγγενείς και γενικότερα από άλλους ανθρώπους, η καθημερινή επαφή με τα σύγχρονα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου όλα πρέπει να φαίνονται εντυπωσιακά όμορφα και μαγικά… αλλά δεν είναι πάντα.

Είναι μια διαφορετική παράσταση, με πολύ ενδιαφέρον και ανταποκρίνεται σε μια πραγματικότητα που βιώνουμε καθημερινά, πολλές φορές χωρίς να αντιληφθούμε τις συνέπειες.

Η παράσταση κάνει πρεμιέρα το προσεχές Σάββατο 28 Μαρτίου στις 9 το βράδυ στο στέκι Περάματος και θα ακολουθήσουν παραστάσεις στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα στις 29 Μαρτίου και στις 3, 4 και 5 Απριλίου 2015.

Με αφορμή την νέα θεατρική παραγωγή, ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου κ. Δημήτρης Κόκκινος σε μήνυμα του αναφέρει τα εξής:

«Διανύουμε μια δύσκολη εποχή, η οποία  χαρακτηρίζεται από ανατροπές και προκλήσεις.  Το καθημερινό πεδίο δράσης διαμορφώνεται ολοένα και πιο δυσμενές, γεγονός, που λειτουργεί ως τροχοπέδη στην εξέλιξη και την ανάπτυξη που ο κάθε ένας χωριστά αλλά και όλοι μαζί επιθυμούμε σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο αντίστοιχα.

Παρά τις αντιξοότητες και τα προβλήματα συνεχίζουμε να στηρίζουμε κάθε φιλοπρόοδη και δημιουργική προσπάθεια, η οποία μπορεί να λειτουργήσει ως αντίδοτο σε μια κρίση που δεν είναι μόνο οικονομική και ανθρωπιστική αλλά αγγίζει και τα όρια της κοινωνικής αποξένωσης του ατόμου.

Χαιρετίζουμε την νέα παραγωγή του Θιάσου «Βασίλης Δαμβόγλου» του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου μας, ως μια πράξη ποιότητας και ελπιδοφόρας προοπτικής γιατί η τέχνη, ο πολιτισμός και η παιδεία μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους.

Και αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας. Να πετύχουμε να ξεπεράσουμε τα κακώς νοούμενα και να δημιουργήσουμε το καινούργιο μέσα από την διαφοροποίηση, την αλλαγή νοοτροπίας και την κατάκτηση του καλύτερου δυνατού για τον τόπο μας και τους συνδημότες μας.

Συγχαρητήρια στους δημιουργούς της παράστασης και ένα μεγάλο ευχαριστώ από το δήμο μας για την προσφορά τους.»

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ Γιαννης Περαντωνάκης.

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ Ελευθερια Κουβακη, Γεωργία Γαλλιακη, Μανώλης Αστρινακης, Μανώλης Αγγουρίδης, Χρύσα Μπαγιαρτάκη, Γιώργος Λεμπιδακης, Μαρία Πανταλου, Βάσω Διαλεκτού.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΚΗΝΙΚΩΝ Αθηνά Λεμπιδάκη, Στελιος Φασουλης, Γιάννης Περαντωνάκης.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΩΝ Ματούλα Βουβάκη, Στέλλα Πυθαρούλιου.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Βασίλης Σταματάκης.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΗΘΟΠΟΙΩΝ Βασίλης Ξενικακης, Κωσταντίνα Παπαδάκη.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΚΗΝΙΚΩΝ Μανώλης Μακρυδάκης.

ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΚΗΝΙΚΩΝ Αθηνά Λεμπιδάκη, Βασίλης Σταματάκης, Χρύσα Μπαγιαρτάκη, Γιώργος Λεμπιδάκης, Ματούλα Βουβάκη, Μαρία Πανταλού, Γιάννης Περαντωνάκης.

ΗΧΟΣ Βασίλης Σταματάκης.

ΦΩΤΑ Βασίλης Ζέλιος.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ Κατερινα Πανταλου

ΥΠΟΒΟΛΕΙΟ Αργυρούλα Σφακιανάκη

ΗΛΕΚΡΟΛΟΓΟΣ Γιώργος Φοδελιανάκης

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ SPOT Βασίλης Σταματάκης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Γιάννης Αναστασάκης

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΦΙΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Design Graphic Δημήτρης Καζίλας

ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΟΣ Βασίλης Ξενικάκης